Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Együttmûködési megállapodás a Fidesz és KDNP váci alapszervezetei között

Share Button

Harrach Péter a KDNP frakcióvezetõje is részt vett a Fidesz és KDNP váci alapszervezetei között megkötött Együttmûködési Megállapodás aláírásán. A váci önkormányzat képviselõtestületében történt változás tette idõszerûvé a megállapodás megkötését, ami egyben a 2014-es választásokon történõ közös indulást is egyértelmûsíti.

Együttmûködési megállapodás a Fidesz és KDNP váci alapszervezetei között


<--more-->
-A váci polgárok érdeke, hogy a városvezetés stabil maradjon, döntései végrehajthatók legyenek. A Fidesz frakcióból távozók a városvezetéssel hasonló értékrendet képviselnek, és jó az esélye annak, hogy a városvezetés gyengítése, a csoportérdekek képviselete helyett, megfelelve a választók bizalmának, támogatják a jelenlegi vezetés munkáját. – nyilatkozta Harrach Péter az esemény kapcsán.

Petõ Tibor alpolgármester, a Fidesz helyi alapszervezetének vezetõje szerint Vácon a jobboldali pártszövetség együttmûködése felhõtlen, és a városvezetés sikeresen képviseli a keresztény-konzervatív értékrendet.  A megállapodást ismertetve elmondta, a 2014-es választásokon a két párt közös jelölteket állít, de a kilépõket, nem jelöli, és nem támogatja.  Fördõs Attila KDNP -s polgármester hozzátette, a megállapodással kizárták a megosztottság lehetõségét.

A dokumentumot a Fidesz és a KDNP váci alapszervezeteinek vezetõi, Petõ Tibor, és dr. Áfra Tamás írták alá.

Brockhauser Edit