Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Egymilliós támogatás a Nemzetközi Gyermekmentõ Szolgálatnak

Share Button

Harrach Péter  a Nemzetközi Gyermekmentõ Szolgálat alelnöke vette át az Opel Magyarország egymillió forintos támogatását, a Hungaroringen tartott Opel családi napon. Az autógyár harmadik alkalommal tartotta meg nagyszabású rendezvényét, amely nem csupán az autókedvelõk, hanem a családok számára is számtalan szórakoztató programot kínált. Koncz Gábor az Opel Magyarország ügyvezetõ igazgatója elmondta, tavaly egy gyermekmentõt ajándékoztak a szolgálatnak, amely jelenleg Erdélyben dolgozik. Az idei évben a látogatók regisztrálása alapján, amennyiben számuk eléri a 15 ezer fõt, egymillió forintot nyújtanak át a szolgálatnak. Délután 3 órakor ez az összeg már 889 ezer forint volt.

Egymilliós támogatás a Nemzetközi Gyermekmentõ Szolgálatnak


<--more-->
Harrach Péter megköszönte a felajánlást, és elmondta, hogy a gyermekmentõ szolgálat 23 éve a Kárpát-medencei gyermekek érdekében tevékenykedik. Alapítóit, munkatársait, támogatóit a közös társadalmi felelõsség fogja egybe. A szolgálat védnökei a mindenkori a magyar- német- osztrák köztársasági elnökök, tiszteletbeli tisztségviselõi a magyar politikai élet meghatározó személyiségei, pártállástól függetlenül.

– Nagy öröm számomra hogy sok gyermeket látok itt, hiszen Európa jövõjét a családok biztosítják, és ugyanez érvényes Magyarországra is. – fogalmazott a politikus.