Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Simon Antal emléknap a halmozottan sérült gyermekek oktatását ellátó váci iskolában

Share Button

A Chazar András Többcélú Közoktatási Intézmény Simon Antal Tagintézménye Vácon a halmozottan sérült tanulók (hallássérült értelmi fogyatékosok, értelmi fogyatékos autista), a középsúlyos értelmi fogyatékosok és a beszélt /írott/ olvasott nyelv zavarával küszködõ tanulók nevelését-oktatását látja el.

Simon Antal emléknap a halmozottan sérült gyermekek oktatását ellátó váci iskolában Simon Antal emléknap a halmozottan sérült gyermekek oktatását ellátó váci iskolában


<--more-->
A Simon Antal emlékünnep alkalmából Harrach Péter képviselõ, a KDNP frakcióvezetõje köszöntötte az intézmény pedagógusait. Mint elmondta, egy “családi” ünnepségre hívták meg, ahol azok a pedagógusok ünnepelnek, akik szakmai munkájukat az emberi személy méltóságának megõrzése mentén, felelõsséggel, és áldozattal végzik.  Tisztelet a munkájuk iránt. Ez az iskola nem csak az oktatás, hanem a nevelés, gondozás feladatát is ellátja. Simon Antal úttörõje volt annak az irányzatnak, hogy a sérült emberek felé szerettel és türelemmel kell fordulni.