Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Vándor Fakanál Fesztivált tartottak Sződligeten

Share Button

Május 1-jén Sződligeten a hagyományos Vándor Fakanál Fesztiválon vettem részt, amelyet a Civilek Sződligetért Egyesület szervezett.  A főzőverseny keretében baráti társaságok, pártokat, intézmények, civil csapatok mérettetek meg. A rendezvény helyszíne az Üvegház melletti Kisrét volt. Az ételek zsűrizése után, értékes díjak kerültek kiosztásra. A nap folyamán gyermek- és családi programok, vidám játékok, vetélkedők tették izgalmassá a gasztronómiai vetélkedőt.

20150501_ (147)

Bővebben…

Tanműhelyt avattunk a váci Király Endre Szakiskolában

Share Button

A kormány fontosnak tartja, hogy a jövőben a fiatalok olyan szakmához juthassanak, amellyel el tudnak helyezkedni, és amellyel el tudják tartani magukat, családjukat – mondta Varga Mihály Vácon. A nemzetgazdasági miniszter hozzátette: ezért szükséges, hogy duális szakképzési rendszer épüljön ki a következő években, amelynek legfontosabb eleme, hogy a tanulók sokkal több gyakorlati képzési helyen tanulják meg a szakmát.

20150416A_ [109]

Bővebben…

Holokauszt megemlékezés Vácott

Share Button

Holokauszt megemlékezésen vettem részt a váci Selye János Humán Szakközépiskolában.

image

Bővebben…

Halhatalan Sport Közönségtalálkozót tartottak Vácott

Share Button

2015.04.10-én kajakosaink a Váci Kajak-Kenu Baráti Kör szervezésében megrendezett Halhatatlan Sport Közönségtalálkozót és a hozzá kapcsolódó, sportág bemutató kiállítást szervezett.

sport(A Halhatatlan Sport Közönségtalálkozóján Wichmann Tamással, Hesz Mihállyal, Dr. Beer Miklós püspök úrral és Fördős Attila polgármesterrel.)

Bővebben…

Huszárfelvonulás Vácott

Share Button

A tavaszi hadjárat emlékére rendezett huszárfelvonuláson vettem részt Vácott.

huszár

Bővebben…

Nyílt levél – válasz Trenka Istvánnak

Share Button

Harrach Péter nyílt levélben válaszolt Trenka Istvánnak, a Magyar Szocialista Párt Pest megyei elnökének hozzá intézett nyílt levelére.

harrachpeter

Bővebben…

Áldott Húsvétot!

Share Button

Mindenkinek áldott, békés húsvétot kívánok!

húsvét

Bővebben…

Szigorítás várható az árubemutatók szabályozásában

Share Button

Tovább szigorítana az árubemutatókra vonatkozó szabályokon a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), a tárca ezért egyeztetést kezdeményezett a társhatóságok és civil szervezetek bevonásával – hangzott el a tárca és a KDNP közös sajtótájékoztatóján Budapesten. Harrach Péter, a KDNP alelnöke hangsúlyozta: könnyű becsapni azokat az idős embereket, akik féltik az egészségüket és jóhiszeműek.

harrachárubemutató

Bővebben…

Életforma lesz a szabad vasárnap

Share Button

Két hónap múlva át kell tekinteni a tapasztalatokat, és egy kormányrendeletben további „megfelelő kivételeket még be kell venni a rendszerbe”, hogy az üdülőhelyeken vasárnap is nyitva legyenek az üzletek – mondta a vasárnapi zárva tartásról a Népszabadságnak Harrach Péter. A KDNP-s politikus szerint – ha a gazdaság lehetővé teszi – más területen is kell a szabad vasárnapot biztosítani.

DMOHA20150304001

Bővebben…

A Budapest Airport támogatja a civileket

Share Button

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat alelnökeként, két másik civil szervezet képviselőjével együtt, átvettem a Budapest Airport adományát a civil szervezetek számára.

harrach

Bővebben…


1. lap a 77 oldalból
12345678910...203040...Utolsó »