Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Konzultációt indít a KDNP

Share Button

Konzultációt indít a Kereszténydemokrata Néppárt a nyugdíjasokat gyakran megtévesztő termékbemutatók ügyében – jelentette be Harrach Péter, a KDNP országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője, Rétvári Bencével, a párt alelnökével és Ábrahám Katalinnal, az Országos Polgári Nyugdíjas Egyesület 11. kerületi elnökével közösen tartott budapesti sajtótájékoztatóján. Harrach Péter hangsúlyozta: a KDNP a családok pártjaként és a rászorulók segítőjeként indítja útnak akcióját.

DSC_3318

Bővebben…

A családi csődvédelemhez bizalom kell

Share Button

A családi csődvédelem minden nehéz helyzetbe került családon segíteni tud majd – jelentette ki a Lánchíd Rádióban Harrach Péter. A KDNP frakcióvezetője elmondta: céljuk az, hogy aki képes rá, egy csődbiztos segítségével kikerülhessen az adósságcsapdából. A feltételek eleinte szigorúbbak lesznek, de ez később az érdeklődés függvényében változhat. Hangsúlyozta: a csődvédelem önkéntes lesz, és bizalom szükséges hozzá.

harrachpeter

Bővebben…

A kormány elé kerül a családi csődvédelem javaslat

Share Button

Jövő szerdán kormány elé kerül a családi csődvédelemről szóló javaslat – jelentette be Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője a kormánypárti frakciószövetség ülése utáni fővárosi sajtótájékoztatón pénteken. Rogán Antal a bejelentette, hogy a Főgáz alapjain nonprofit közműszolgáltató indul. Szó volt még a bevándorlásügyi nemzeti konzultációról, a kórházépítésről, és hogy május 1-jéig pénzt kapnak a devizaadósok a banki elszámolás alapján.

Harrach Péter; Rogán Antal

  Bővebben…

Védje külön törvény a vallási szimbólumokat!

Share Button

Hideget, meleget is kapott, javarészt ellenzéki politikusoktól, a KDNP képviselőcsoportjának első embere a frakcióvezetők ötpárti egyeztetése utáni nyilatkozata miatt, amely szerint jó lenne, ha külön törvény védené a vallási szimbólumokat Magyarországon. Harrach Péter a pénteki 180 percben azt mondta, a Fidesz már be is jelentette, hogy tervez ilyesmit, és a KDNP-nek is van elképzelése, erről azonban még korainak tartotta beszélni.

kereszt_feltamadas_304871_75419

Bővebben…

Álszent a szocialista vélemény

Share Button

Az MSZP ellenállása miatt nem kerülhetett sor érdemi kérdések tárgyalására azon az ötpárti egyeztetésen, amelyet szerdán tartottak a párizsi tragédia nyomán – erősítette meg a Magyar Hírlapnak Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője. Álszentnek nevezte azt a szocialista véleményt, amely szerint nincs összefüggés a bevándorlás és a párizsi terrortámadás között. Kérdésre válaszolva kijelentette: nem tartja kizártnak, hogy pártja támogatná a közösségi szimbólumok fokozottabb védelmét.

Harrach Péter

Bővebben…

Az elhurcoltakra emlékeztünk Zebegényben

Share Button

Hetven évvel ezelőtt, 1945 januárjában a Duna-kanyar három településéről: Nagymarosról, Kismarosról, Zebegényből közel hatszáz fiatal férfit és nőt hurcoltak el kényszermunkatáborba, a Szovjetunióba. Rájuk, a málenkij robot áldozataira emlékeztünk 2015.01.11-én Zebegényben.

20150111_ (207)

Bővebben…

Fontos a szabad vasárnap és a családi csődvédelem

Share Button

A gyerekek, politikusok és újságírók drogtesztjére tett javaslat kissé elhamarkodottnak tűnt, de bizonyos módosítással elfogadható a terv.A devizahitelesek ügyének rendezése, a bankok tisztességes működésével kapcsolatos jogszabályok megalkotása határozta meg a 2014-es törvényhozási évet – mondta a 180 percnek adott politikai évértékelő interjújában Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője.

harrachpeter

 

Bővebben…

A KDNP tavasszal várhatóan benyújtja a családi csődvédelemről szóló javaslatát

Share Button

A tavaszi ülésszakban az Országgyűlés elé kerülhet a kormánypárt családi csődvédelemről szóló javaslata – mondta Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakcióvezetője az MTI-nek adott évértékelő interjújában. A választási sikerekről szólva kifejtette: a kampányban az ellenzék rossz témát választott, a demokrácia hiányáról szóló kritikát.

Harrach Péter

Bővebben…

Karácsonyi jótékonysági akciót szervezett a KDNP-frakció

Share Button

December 17-én a képviselőcsoport tagjai által felajánlott karácsonyi ajándékokat adtam át a kispesti Nagyboldogasszony Főplébánia közösségi termében.

20141216_ (97)

Bővebben…

A vasárnapi pihenőnapról szóló törvény elfogadása a magyar emberek sikere

Share Button

A magyar emberek sikere és nem a KDNP-é a vasárnapi pihenőnapról szóló törvény elfogadása – értékelt Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője keddi budapesti sajtótájékoztatón a parlamenti döntés után. A javaslatot jegyző kisebbik kormánypárt frakcióvezetője kiemelte: a most elfogadott jogszabály lényege, hogy szeretnék, ha mindenkire érvényes lenne, hogy vasárnap ne lehessen senkit munkára kényszeríteni.

vasarnap

Bővebben…


1. lap a 76 oldalból
12345678910...203040...Utolsó »