Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Erdõkertesi Óvodaavató

Share Button
A gyermeknap apropóját megragadva május 30.-án avatták fel Erdõkertes új, európai színvonalú, 1200 négyzetméteres, gyönyörû óvodáját. – 2007-ben pályázott, és nyert az önkormányzat 292 millió forintos támogatást, majd az engedélyeztetési procedúra után, tavaly kezdõdhetett el az építkezés. – tájékoztatott Pásztor László polgármester.
Erdõkertesi Óvodaavató
<--more-->
Harrach Péter köszöntõjében kiemelte, boldog az a család, amelyben gyerekzsivaj hangzik, és boldog az a település ahol bõvíteni kell az óvodát.
-Az elmúlt években a reménytelenség érzete uralkodott el Magyarországon. Most azonban olyan kormány állt fel, amely ezt a reménytelenséget szeretné eloszlatni, és nemzeti önbecsülésen alapuló, egészséges társadalmat felépíteni. Természetesen a gazdasági fejlõdés megindítása is halaszthatatlan feladat. – mondta el többek között Harrach Péter. Ezt követõen négy egyház papjai áldották meg az új óvodát, majd a körzeti képviselõ és a polgármester közösen avatták fel az új épületet. Az ünnepen programokkal, játszóházakkal várták a gyermekeket, így a szalag átvágása után a kicsik és a hozzátartozók elözönlötték az épületet.

B.E.