Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Sajtófogadás a Parlamentben

Share Button
Harrach Péter a KDNP frakcióvezetõjeként köszöntötte a sajtó meghívott képviselõit. A politikus bevezetõjében azt hangsúlyozta, hogy pártja programja a Nemzeti Együttmûködés alapjaira épül, az egyetemleges értékeket képviseli és felette áll a jobb vagy baloldali eszméknek.
<--more-->
-Ma a világpolitikában, és Magyarországon is nehéz osztályozni a pártokat a hagyományosan vett jobb vagy baloldali világnézet szerint. Különösen akkor, ha egy baloldali párt politikája nem képviseli a saját eszmeiségét. Ugyanakkor a keresztény szociális mozgalmak, mûködésük idején, baloldalinak nevezett értékeket képviseltek. A 2010-es parlamenti választást követõen kialakult egy centrális erõ, amelyet sok baloldali szavazó is támogatott, akik az egységes értékeket képviselõ politikát követik. A KDNP programja a Nemzeti Együttmûködés szempontjait tartalmazza, elsõsorban a hagyományos keresztény és szociális értékeket, illetve a társadalmi igazságosságot. – mondta el a politikus.

Ezt követõen Pálffy István a KDNP képviselõje, és a párt szóvivõje köszöntötte a sajtó minden területérõl érkezett vendégeket.

B.E.