Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Szokolya, avatási ünnepség

Share Button
Európai Uniós forrásból épült ki Szokolya belterületi csapadékvíz elvezetõ csatornája, illetve elkészült a szintén uniós forrásból finanszírozott tájház rekonstrukció és parkfelújítás. A polgármester felvezetõ szavait követõen Harrach Péter, a körzet parlamenti képviselõje szólt a falubeliekhez. Elsõként megköszönte az országgyûlési választáson kapott bizalmat, az újabb, immár negyedik ciklusra.
 
Szokolya, avatási ünnepség
 
<--more-->
Azt is kiemelte, hogy 32 település képviselõjeként igyekszik a közösségek ünnepléseiben részt venni, de a Parlamentben most hatalmas munka folyik.

-Örülök, hogy részese lehetek a helyiek ünneplésének, a fejlõdõ település, az itt élõ emberek életrevalóságát mutatja. A politika feladata, hogy a parlamentbõl is támogassa a vidék fejlõdését. Célunk, hogy az ország szekerét jó irányba fordítsuk. Sok törvény születik, amelyeknek megalkotásában sokszor nem a pénz, hanem a szemlélet az elsõrendû. Persze a nemzetgazdaság talpra állításához pénzre is szükség van. Mindenkinek vállalnia kell a terhekbõl. A profitorientált szemléletet ezzel ellentétes, pedig a bankoknak is részt kell vállalniuk a kisemberek életének megkönnyítésében. Érvényesítni kell a normákat, a nemzeti érték és együttmûködés alapján. – fogalmazott a képviselõ.

B.E.