Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Püspökszilágyi egészségközpont és játszóház átadása

Share Button
A település futballpályájánál 20 millió forintos uniós forrásból megépült a Szabadidõ és Egészségközpont. A létesítmény átadásakor Harrach Péter körzeti képviselõ elmondta, nem csupán a sport és egészség nevében zajlik ez a nap, hanem az is fontos, hogy az épület a megújuló energiaforrások felhasználásával fog üzemelni.
 
Püspökszilágyi egészségközpont és játszóház átadása 
 
<--more-->
-Megújuló energiák alkalmazására szüksége van energiaforrásokban szegény országunknak. A kormányzat is azon dolgozik, hogy ne csupán egy országtól függjön energia beszerzésünk. – fogalmazott Harrach.

Ezt követõen sor került a falu központjában kialakított, Rekreációs és közösségi hely, az-az egy kisebb torna- és játszóterem felavatására.

-Püspökszilágy szép környezetben fekszik, „élõ” település, amely nem csak épületeiben újul meg, hanem lakosságában is, hiszen a betelepüléseknek köszönhetõen egyre több gyermek születik. A sportlétesítmény és rekreációs központ megépítésével a pályázati pénzek jó célokra lettek felhasználva. – tette hozzá a képviselõ.

Az épületeket megáldotta dr. Beer Miklós váci megyéspüspök. Az avatásokat követõen a mûvelõdési házban hagyományõrzõ programmal várták a falubelieket.

B.E.