Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Veresegyházi kampányzáró rendezvény

Share Button
Az önkormányzati választásokra készülve tartotta meg kampányzáró nagygyûlését a veresegyházi polgármesterjelölt, és képviselõjelölt társai. A rendezvényen vendégként megjelent Harrach Péter a körzet parlamenti képviselõje, és Bayer Zsolt író-publicista.
 
 Veresegyházi kampányzáró rendezvény
 
<--more-->
Harrach Péter felszólalásában azt hangsúlyozta, hogy a parlamenti választásokon elért kétharmados többséget eredményezõ gyõzelemmel meg lehet teremteni a nemzeti egységet, és elindulhatnak a fontos változások, hogy végre rendezett világ legyen körülöttünk.

-Az önkormányzati választásokkal folytatjuk és beteljesítjük ezt a változást. A hasonlóan gondolkodó és azonos értékeket valló kormánnyal jól lehet együttmûködni. A kampány során elhangzott kritikákban nem a személyt támadják, hanem a tetteit minõsítik. Nézzük meg mire képes az új csapat, mit tud tenni saját erejébõl, és a kormány támogatásával együttesen. Reméljük, hogy az önkormányzati választáson olyan eredmény születik, amelynek eredményeképp, fejlõdõ és lakható város lesz Veresegyház, a pénzügyi problémái pedig rendezõdnek. – mondta el Harrach Péter.

B.E.