Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Megalakult az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) váci alapszervezete

Share Button
Mint az alakuló ülés sajtótájékoztatóján elhangzott, a keresztény szellemiségû váci fiatalok elsõdleges célja a közösségépítés, tevékenységüket karitatív, közéleti és politikai szerepvállalás fogja jellemezni. Az IKSZ váci alapszervezetének bemutatkozásán megjelent Harrach Péter a KDNP alelnöke és frakcióvezetõje, továbbá Fördõs Attila Vác város KDNP-s polgármestere.  Az alapszervezetet levélben köszöntötte Semjén Zsolt pártelnök.
Megalakult az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) váci alapszervezete Megalakult az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) váci alapszervezete
<--more-->
Harrach Péter köszöntõjében elmondta, a kereszténydemokrata mozgalmon belül megvan a generációk közötti szolidaritás.

-A fiatalok szerepvállalása hasznos a kereszténydemokráciának, hogy legyenek elkötelezett és felelõsen gondolkodó ifjú tagjai, Vác városának, hogy a helyi közéletben és közösségépítésben részt vállaljanak, illetve az egész magyar társadalomnak, hogy minél szélesebb körben jelenjen meg a keresztény értékrend és normarendszer. – fogalmazott a politikus.

Az IKSZ bemutatkozását követõen, Vác város helyi KDNP-s szervezete vendégül látta a párt megyei elnökségét, ahol az aktuális szervezeti és politikai kérdésekrõl egyeztettek. Az esemény alkalmat adott arra, hogy a frakcióvezetõ négyszemközti meg beszélést folytasson a polgármesterrel.

B.E.