Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Harrach Péter a KDNP Ceglédi alapszervezeténél

Share Button
Harrach Péter a KDNP Pest megyei elnökeként tesz látogatást a párt alapszervezeteinél, legutóbb a Cegléden járt, ahol a plébánia közösségi terme zsúfolásig telt érdeklõdõkkel.
Harrach Péter a KDNP Ceglédi alapszervezeténél
<--more-->
A politikus felszólalásában elsõként az elmúlt idõszak kormányzati munkájáról, és a KDNP koalíciós szerepérõl beszélt. Ennek kapcsán kiemelte a cél az, hogy a KDNP országos szervezete összhangban mûködjön a helyi szervezetekkel. Mint kifejtette a párt országos szinten jól reprezentált, ugyanakkor az önkormányzati választásokon gyengébben szerepelt, bár a képviselõi helyek csökkentése minden pártot érintett. Hozzátette, a Pest megyei KDNP erõs, 44 alapszervezete mûködik.

-Tavaly áprilisban nem csak kormányváltás történt, hanem új szemlélet, és új értékrend alapján, rendezett világot építünk magunk körül, amelyben érvényesülnek a normák. – fogalmazott a politikus.

Ezt követõen beszélt az országos politika aktuális témáiról érintve a média- és az oktatási törvény körüli vitákat, az önkormányzatok helyzetének rendezését, a korrupció felszámolását, a közbiztonság javulását.

B.E.