Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Harrach Péter megbeszélést folytatott a NOE képviselõivel

Share Button
A KDNP felel a családvédelemrõl és családtámogatási rendszerrõl szóló sarkalatos törvény kidolgozásáért. Harrach Péter az elõkészítés során megbeszéléseket folytat azokkal a szakmai és civil szervezetekkel, amelyek gyakorlati tapasztalataikkal segíthetik a törvénytervezet megalkotását.
Harrach Péter megbeszélést folytatott a NOE képviselõivel 
 
<--more-->
A közelmúltban a Nagycsaládosok Országos Egyesületének képviselõivel is egyeztetett. A megbeszélés során Harrach Péter ismertette a törvénytervezet legfontosabb témaköreit. Többek között kiemelte a gyermeknevelés költségeinek mérséklését, ennek kapcsán a családi adózás bevezetését. Fontosnak nevezte a gyermekvállalást ösztönzõ, kiszámítható támogatási rendszer kidolgozását, az otthonteremtés, valamint az otthonmegõrzés segítését, a családbarát környezet megteremtését, a társadalmi tudatformálást, a családi életre nevelés szükségességét, illetve a házasság, és család intézményének védelmét, és fogalmának pontosítását.

A NOE képviselõi üdvözölték a törvénytervezet törekvéseit, és saját tapasztalataikra épülõ, részletes javaslatokkal egészítették ki azokat.

Harrach Péter ígéretet tett arra, hogy a felvetéseket megvizsgálják a törvénytervezet elõkészítése során.

Brockhauser