Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Harrach Péter Miskolcon a Családok szerepérõl tartott elõadást

Share Button

A KDNP Miskolci alapszervezetének, és Dr. Nagy Kálmán, a körzet parlamenti képviselõjének meghívására érkezett a városba Harrach Péter frakcióvezetõ. A helyi alapszervezet taggyûlésén Harrach Péter röviden beszámolt az aktuálpolitikai eseményekrõl, a KDNP szerepérõl a kormányzásban, majd a helyi médiának sajtótájékoztatót tartott.

Harrach Péter Miskolcon a Családok szerepérõl tartott elõadást


<--more-->
Ezt követõen a Fráter György Katolikus Gimnázium aulájában nyilvános fórumon meghívott elõadóként beszélt a családok szerepérõl napjainkban. Mint hangsúlyozta a család sérülékeny intézmény lett, ezért a KDNP a szociálisan rászorulók védelme mellett elsõdleges feladatának tekinti, hogy a családokat, és az alapvetõ társadalmi normákat gyengítõ ultraliberális törekvések ellen dolgozzon. Ennek kapcsán szólt a család védelmében történt politikai intézkedésekrõl, a családi típusú adórendszer bevezetésérõl, a gyes átalakításáról, az eladósodott családokat segítõ árfolyamgát bevezetésérõl, a multik és nagy szolgáltatók közteherviselési hozzájárulásáról, illetve a családi csõdvédelem tervezett bevezetésérõl.

Harrach Péter Miskolcon a Családok szerepérõl tartott elõadást


Kérdésre válaszolva a család, házasság, életvédelem fogalmának kereszténydemokrata értelmezésérõl is beszélt, a készülõ PTK kapcsán.  

Brockhauser Edit