Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Plakátháborúval kezdték a szocialisták a kampányt

Share Button

Magyarország nem kér a gyûlöletkeltõ politikából, amely Ron Werber izraeli-amerikai kampányguru érkezésével kezdetét vette a balliberális oldalon. A negatív lejárató kampány helyett a tények és eredmények beszéljenek. Az emberek a nyugodt építõ munkát támogatják. –hangoztatta Harrach Péter váci sajtótájékoztatóján.

Plakátháborúval kezdték a szocialisták a kampányt


<--more-->
-A több irányvonalon politizáló baloldalon nehezen tud összeállni egy ütõképes program, ezért ki kell mondani, hogy ma Magyarországon a Fidesz-KDNP pártszövetség az egyedüli kormányképes erõ. –mondta el Harrach Péter Vácott.  Hozzátette nincs szükség a negatív plakátháborúra, mert a gyûlöletkeltés helyett az elvégzett munka eredményei beszélnek. Matolcsy György gazdaságpolitikájának köszönhetõen, az eladósított és kiárusított ország, amelynek éves szinten több mint ezermilliárd forintos adósságtörlesztéssel kell megbirkóznia, sikeresen csökkentette az államadósságot, az államháztartási hiányt 3 százalék alá szorította, ezáltal megszûnhet hazánk ellen az Európai Unió által indított kötelességszegési eljárás, így hozzájuthatunk az uniós pályázati forrásokhoz. Mindezt úgy sikerült megoldani, hogy nem az átlagemberekre és a nyugdíjasokra tették a terheket, hanem a bankokra és multinacionális vállalkozásokra. Az oktatásért felelõs államtitkár Hoffmann Rózsa lejáratása is sikertelen kísérlet, hiszen a szülõk támogatják az iskolák és az oktatók tekintélyének visszaállítását, az egységes színvonalú oktatást, és a kistelepüléseken államilag fenntartható iskolákat.   
Harrach Péter kérdésre válaszolva kifejtette a váci önkormányzat Fidesz frakciójában történt változás után is folytatható a megkezdett építõmunka, mert nem a szervezetek, hanem az azonos értékrend a fontos.

Brockhauser Edit