Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Gyerekfoci Vácott

Share Button

Harrach Péter is ellátogatott Vácott a városi stadionba, ahol az MLSZ Bozsik Intézményi programjának keretében sportnapot tartottak. A program célja, hogy népszerûsítse a labdarúgást az óvodások, és az iskolások körében. A váci és letkési körzetbõl /Bernecebaráti, Vámosmikola, Letkés, Szob, Nagymaros, Verõce, Acsa, Csörög, Erdõkertes, Galgagyörk, Galgamácsa, Õrbottyán, Penc, Püspökhatvan, Szõd, Szõdliget, Váchartyán / közel 500 kisgyerek érkezett a rendezvényre. A 8-10 fõs csoportok mûhelymunkában megismerkedhettek a labdarúgás elemeivel, és kipróbálhatták ügyességüket. Minden résztvevõ labdát, és érmet kapott ajándékba.

Gyerekfoci Vácott


<--more-->
Harrach Péter nyújtotta át a díjakat. Köszöntõjében elmondta, a sport és a mozgás nem csak az egészséget jelenti, hanem a kiegyensúlyozott felnõttéválást is segíti, ami az egyénnek, a családnak, és a nemzetnek egyaránt fontos.

Gyerekfoci Vácott


Belák Gyula a Váci Utánpótlás Egyesület igazgatója, és Bodonyi Béla, Vác Város Labdarúgó SE elnöke, arról tájékoztatták a képviselõt, hogy Vácott szeretnék kialakítni a Duna-kanyar,  és a börzsönyi körzet labdarúgó utánpótlás bázisát.

Brockhauser Edit