Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Sajtótájékoztató az MSZP és az alvilág kapcsolatáról

Share Button

Harrach Péter Vácott tartott sajtótájékoztatót annak kapcsán, hogy nyilvánosságra kerültek az MSZP vezetõ politikusai, és az alvilág közötti összefonódásokat. A KDNP frakcióvezetõje kiemelte, tény, hogy a politikai pártoknak van holdudvara, melynek képviselõivel egy nyelvet beszélnek.

Sajtótájékoztató az MSZP és az alvilág kapcsolatáról


<--more-->
-Ha lenne valódi baloldal Magyarországon, annak a szakszervezetekkel kellene összefognia, mint ahogy a KDNP az egyházi szervezetekkel találja meg a közös hangot. A hírek azonban arról szólnak, hogy az MSZP az alvilággal lépett kapcsolatba, és nem csak a nyelvezetük, hanem az eszközeik is közösek voltak. A szocialisták többek között arra használták a titkosszolgálati eszközöket, hogy információt gyûjtsenek a jobboldali politikusokról, és lejárató híreket kreáljanak. Az MSZP és SZDSZ koalíció maffiakapcsolatai az egész politikai elit hitelét rontották.

A jelenlegi kormány a hagyományos értékek mentén, a hasonló értékrendet valló, civil közösségekkel építi a kapcsolatait, akikkel közösen dolgozik a nemzet sorsának jobbra fordítása érdekében. Egyértelmûen elítéljük a törvénytelenségeket.

A trafik ügy kapcsán a képviselõ megjegyezte, az MSZP a régi bevált módszer szerint, a dohányüzleteket odaadta volna egy külföldi multinacionális cégnek, amely minden hasznot kivitt volna az országból. A trafikpályázattal, több mint ötezer magyar család megélhetését segíti elõ a kormány.

Brockhauser Edit