Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Vadásznap Fábiánsebestyénen

Share Button

Az Alföldi Vadászünnep és Csongrád Megyei Vadásznap együttes rendezvényét, a Kinizsi 2000 Mezõgazdasági Zrt., fábiánsebestyéni majorjában, a Kinizsi Parkban tartották. A vadásznapon köszöntõt mondott Harrach Péter országgyûlési képviselõ, a KDNP frakcióvezetõje.

Vadásznap Fábiánsebestyénen Vadásznap Fábiánsebestyénen
Vadásznap Fábiánsebestyénen Vadásznap Fábiánsebestyénen


<--more-->
-Az erdõt járó ember találkozik a természet rendjével és szépségével. A teremtett világ rendjét nem mi alkotjuk, legfeljebb felfedezzük. A politika annyiban kapcsolható ide, hogy az emberi társadalmakban ezt sokkal nehezebb megvalósítani, de Magyarország törekszik egy rendezett, és élhetõ világ megteremtésére, a hagyományos értékek, a normák és közösségek megerõsítésével. Az unióval kapcsolatos konfliktusok is részben ebbõl az ellentmondásból adódnak, hiszen Európa ma kiábrándult, és elszakadt a gyökereitõl. – mondta el többek között a politikus. Harrach végül szót ejtett a vadászattal kapcsolatos törvények szakmailag kedvezõ módosításáról is.

Az esemény fõvédnöke Semjén Zsolt miniszterelnök helyettes, az Országos Magyar Vadásztani Védegylet elnöke, míg a vendéglátó Farkas Sándor országgyûlési képviselõ, a Kinizsi 2000 Zrt. vezérigazgatója volt.  A programon többek között képviseltette magát a Csongrád Megyei Kormányhivatal, és a Vidékfejlesztési Minisztérium is.