Harrach Péter

KDNP országgyűlési képviselő

Kereszténydemokrata Estek III.

Share Button

Sikeres volt a tegnapi Kereszténydemokrata Estek előadása is.

20190207a_-38

„Értékrend, közösség, párbeszéd” – ez a mottója a Kereszténydemokrata Estek rendezvénysorozatnak, melynek februári összejövetelén dr. Rétvári Bence, az Emmi miniszter-helyettese és dr. Horváth-Lugossy Gábor József, a Magyarságkutató Intézet főigazgatója osztotta meg gondolatait a meghívottakkal.


Harrach Péter frakcióvezető, a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség elnöke beszédet mond (Budapest, 2019.02.07. KDNP fotó: Váli Miklós)

Harrach Péter frakcióvezető, a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség elnöke köszöntőjében az értelmiség felelősségéről beszélt, a pódiumbeszélgetésen többek között az újonnan létrehozott intézet fontosságáról és a tervezett kutatásokról valamint az egészségügyi fejlesztésekről esett szó.

Az esten közreműködött Megyesi Schwartz Lúcia operaénekes és Gráf Zsuzsanna Liszt-díjas karnagy zongorán. A vacsora előtti borkóstolón a Tiffán pincészet mutatkozott be.

Harrach Péter, Rétvári BenceHorváth-Lugossy Gábor József, a Magyarságkutató Intézet föigazgatója (balra), Rétvári Bence, az Emmi miniszter-helyettese (középen) és Harrach Péter frakcióvezető, a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség elnöke (jobbra) (Budapest, 2019.02.07. KDNP fotó: Váli Miklós)

Harrach PéterHarrach Péter frakcióvezető, a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség elnöke (Budapest, 2019.02.07. KDNP fotó: Váli Miklós)

Rétvári BenceRétvári Bence, az Emmi miniszter-helyettese (Budapest, 2019.02.07. KDNP fotó: Váli Miklós)